Praktijk NUtuurlijk

Heelheid in éénheid

Mijn aanpak en waarmee kunt u bij mij terecht?


Ik richt mij voornamelijk op processen. De processen die in ons spelen en ik ga dan ook graag doelgericht naar de oplossingen die beperkingen en/of klachten in standhouden.


Wil jij je beste versie van jezelf zijn? Die heelheid hervinden in jezelf? De gebaande paden, vicieuze cirkel, wat wil jij veranderen?

Fysieke klachten zoals nek of rugklachten, bekken, schouder of van de gewrichten. Maar ook voor emotionele of mentale klachten zoals angsten, burn-out, depressie, verlies of rouw. De verbinding met jezelf. Eigenlijk alles waar men zich in beperkt kan voelen, is verbonden met onze bewuste en onbewuste processen. Meer weten? Tuurlijk, neem even contact met mij op of lees verder….


Hoe ziet een sessie met mij eruit? Met mijn expertise richt mij voornamelijk op bewustzijnscoaching veelal in combinatie met een behandeling. Van bewustwording naar verandering, een soort reis-journey naar het gewenste resultaat. Het mag ook met gemak gaan en leuk zijn! 


Wat heb jij nodig om in jouw kracht te staan? Wat weerhoudt ons daarvan en waar lopen we steeds tegenaan en wat wensen we te veranderen. Ons onderbewustzijn stuurt het bewustzijn aan en bepaald dus een groot deel van hoe wij ons gedragen, waardoor we veelal op de gebaande paden en in cirkels blijven lopen op bepaalde thema’s. Door mij te verbinden met mensen, ben ik in staat om de informatie van processen die ons bezig houden makkelijker te vertalen. Eigenlijk een soort van het onbewuste bewust maken. Wat er in ons bewustzijn komt, dat kan veranderd worden. Op deze manier kunnen we eigenlijk onze gehele harde schijf opschonen en herschrijven. Dit maakt een stuk vrijer waardoor het hele systeem soepeler verloopt en dat maakt het leven een stuk vreugdevoller. Zo blijken deze sessies een boost te kunnen zijn voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Veelal bestaan de bewustzijnssessies uit een combi van coaching en behandeling. Op deze manier kan er veel uitwisseling plaatsen vinden met een optimaal resultaat.


Dit is ook online mogelijk, via een beeld verbinding.


De invulling en mogelijkheden hiervan zijn afhankelijk van iemands persoonlijke behoefte en regelmaat. Neemt u hierover gerust contact met mij op.


Neem ook gerust eens verder een kijkje op mijn site om een duidelijker beeld te krijgen van wie ik ben en wat ik uitdraag.Tarieven per 1 januari 2023:


Tarieven: Intake + eerste behandeling € 99,- (op basis van 3 behandelingen).


De duur van een behandeling is voor de eerste behandeling inclusief intake ander half uur, 2 uur.


Vervolg behandelingen € 92,- per behandeling.


Voor vervolg behandelingen is 1 uur en een kwartier tot ander half uur voldoende.


Bij ‘hardnekkige’ en/of langdurige klachten is mijn advies om 3 behandelingen in te plannen. Wanneer 2 behandelingen voldoende zijn, dan hoeft de derde uiteraard niet door te gaan. De ervaring wijst uit, dat 3, soms een 4e behandeling voor een specifiek thema meestal voldoende is. Vrijwel altijd worden er meerdere thema’s meegenomen, afhankelijk wat zich aandient. Wat zich aandient wilt namelijk weg, dus dat is mooi meegenomen :-)


Voor bewustzijnscoaching bereken ik € 70 voor 45 minuten of € 92,- voor 1 uur en een kwartier waarbij meer ruimte voor behandeling mogelijk is. Met een kleine uitloop. De ervaring wijst uit dat dit meestal lang genoeg is voor de informatie uitwisseling en om het overzichtelijk te houden, zodat het geïntegreerd kan worden.


Bewustzijncoaching en behandeling is voor persoonlijke ontwikkeling een uitstekende combinatie! Zo wordt eigenlijk de theorie en inzichten direct in praktijk of beter gezegd het bewustzijn gebracht en verandering geïnstalleerd, hoe mooi is dat :-)


Hiervoor bied ik twee uitstekende trajecten aan.

  • Coaching / Behandeling / Journey - Be the change € 549,-


Wil jij die verandering zijn en voor eens en altijd datgeen veranderen in jezelf en daarnaar leven?
Dan gaan wij deze journey samen aan voor 6 sessies a ander half uur met een kleine uitloop.


  • Coaching / Behandeling / Journey 4 maanden Optimale Groei € 1005,-

Gun jij het jezelf om in 4 maanden een levens veranderende ervaring aan te gaan en wil jij los van alle (onbewuste) beperkingen en blokkades wat je er van weerhoud om de beste versie van jezelf zijn? Met een optimale groei, empowerment en expansie van jouw bewustzijn en daar expressie aangeven? Dan gaan wij deze journey samen aan voor 8 sessies met daarbij de nodige extra tijd inclusief begeleiding op afstand. Deze journey stellen we geheel samen af naar jouw wens.


Ik werk niet zozeer op de klok en vind het belangrijker dat er ruimte is voor hetgeen er plaats mag vinden wat goed voelt en naar tevredenheid.

Voor losse behandelingen per thema en/of persoonlijke ontwikkeling op maat, neem contact met mij op voor advies.


Wanneer je in loondienst bent kan het zijn dat er via een CAO van een persoonlijk ontwikkelingsbudget een vergoeding mogelijk is. Mogelijk wil jou werkgever wel bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling of kun je bij burn-out of hiervan herstellende te zijn gebruik maken van een Arbo preventiebudget of re-integratiebudget. Als zelfstandig ondernemer kun je mogelijk onder je bedrijfskosten de kosten als supervisie opvoeren? Check de mogelijkheden.


De praktijk


Al lang bezig te zijn met bewustzijn, welzijn en balans, begon in 2011 mijn reis naar heelheid… welke tot expressie kwam in de eenheid van ons menszijn. Ontwikkeling, inzichten en het toepassen hiervan brengen mij het leven weer in zijn volheid en vreugde te ontvangen en omarmen. Deze heelheid in eenheid draag ik graag uit met toewijding en ruime ervaring met de nodige expertise en accreditatie.


Ik ben trots op het uitgebreide pakket van mogelijkheden, om als een zeer krachtige tool u van dienst te kunnen zijn!


Hiermee draag ik zelf mijn jaren lange revalidatie traject uit om tot de wortel te komen na het reguliere medische en psychische en deels het alternatieve en spirituele circuit te zijn doorlopen.
Bewust te zijn van de mentale, emotionele en fysieke niveau’s van ons menszijn en de interactie tot elkaar. Wat voor 99% aangestuurd wordt door ons onderbewustzijn. Hoe mooi is dat om dit onbewuste, bewust te maken, dan kan het blijvend veranderen. De interactie van de mind met het lichaam zie ik als een soort taal en het is handig om deze taal te kunnen spreken, begrijpen…. verbindingen te leggen en dit te kunnen vertalen… Om duidelijkheid en inzicht te ontvangen van hoe de klachten zich manifesteren in onze fysieke laag, het lichaam. En het belangrijkste…. Hoe kan het opgelost worden en wat is daarvoor nodig om weer tot die heelheid te komen.

Ik werk dan ook graag oplossingsgericht, vooral op een leuke, simpele en luchtige manier. Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige in processen en dieper liggende oorzaken van wat er onder zit wat klachten veroorzaakt en/of dat klachten aanhouden.


Graag pas ik mijn expertise toe om tot de oplossingen te komen. In het NU is alles mogelijk...


Neemt u gerust contact met mij op voor de nodige informatie en vragen en of ik iets voor u kan betekenen. Dit is natuurlijk vrijblijvend.


Dienstverlening


Ik ben o.a. gespecialiseerd in Touch of Matrix. Een bewustzijnsmethode die zeer luchtig en effectief werkt om tot de kern en oplossingen te komen van zieken, aandoeningen en blokkades. De klachten of kwalen waar we vaak mee zitten, hoeven helemaal niet zo vreemd, schadelijk of gecompliceerd te zijn. Hoe zou het zijn als het gewoon weg kan?


Om op de hoogte te zijn en blijven, volg ik standaard bewustzijnsmodules en bijscholing om mijzelf verder te ontwikkelen met het bewustzijn van NU.


Deze praktijk is kleinschalig opgericht om van hieruit een persoonlijke, liefdevolle, positieve en praktische verandering te mogen brengen in het leven en welzijn van mijn medemens!


Ik richt mij veelal op mensen die zich in de medische en/of psychische hulp, niet gehoord of begrepen voelen en vaak nog klachten hebben, ook na langere tijd. Dikwijls kan dit voorkomen worden. Iedere klacht heeft een verhaal, een oorsprong en daarbij een mogelijke oplossing.


Betaling:


U ontvangt een factuur per afspraak/behandeling. Deze krijgt u nagezonden en kunt u dan eenvoudig via Ideal voldoen. Indien gewenst kan de betaling ook ter plaatse voldaan worden per pin (vrijwel alle mogelijke manieren) of contact.


Via de zorgverzekering komt u voor mijn behandeling niet in aanmerking voor een vergoeding. Ondanks mijn scholing is het een bewuste keuze om vrij te staan van het zorg-verzekeringssysteem en de zorg op mijn manier te kunnen uitvoeren onder de voorwaarden die daarvoor voor mij van toepassing zijn.


Om er vanuit liefde en met de nodige zorg in vrijheid voor en met de ander te kunnen zijn.


Mijn opleidingen zijn:


Touch of Matrix Therapeut wat ik met grote regelmaat toepas in mijn praktijk. Samengevoegd met de kunde van:


De Germaanse Geneeskunde (de 5 Biologische natuurwetten) wat ik gebruik om meer inzicht te krijgen in de processen en de dieper liggende oorzaken.


Medische Basis Kennis


Psychosociale Basis Kennis


Mediumschap & Transhealing Therapeut


Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap


Verdere cursussen en workshops die ik heb genoten zijn onder andere:

Magnetiseren


Regenesis Touch


Quantum Touch


Soul Body Fusion


TRE: Tension & trauma, Release Exercises


Cranio Sacraal Therapie


Cursus Regressie en Reïncarnatie Therapie


Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden,

ons klachtenregelement, privacyverklaring en beroepscode van toepassing.

Neem gerust contact met mij op als u of iemand in uw omgeving advies wenst.


Ik ben u graag van dienst!

CAT